Nieuwsbrief van 15 januari 2020

Beste klant,

Dit is een wat andere Nieuwsbrief dan u van ons gewend bent, want …
 
er gaat wat veranderen !
 
Dat komt zo.

In 2006 ben ik gestart met Sirene Mode. In 2012 kwam daar een aparte OSKA winkel bij. Al die jaren heb ik met veel liefde en plezier gewerkt aan Sirene Mode en later ook aan OSKA Rotterdam.
Maar aan alle goede dingen komt een eind. Binnenkort word ik 69 dus het wordt tijd om met pensioen te gaan.

Rotterdam en Amsterdam waren in 2012 de enige plaatsen in Nederland met een OSKA winkel. Inmiddels zijn er op meerdere plaatsen OSKA winkels die samen OSKA Nederland vormen.
OSKA Rotterdam schaart zich vanaf 1 maart a.s. ook onder deze paraplu.
Het vertrouwde OSKA Rotterdam wordt met ingang van 1 maart a.s. onderdeel van OSKA Nederland. Ook de zelfstandige webshop van OSKA Rotterdam verdwijnt per 1 maart. Vanaf die datum kunt u voor al uw online aankopen terecht in de webshop van OSKA Nederland.
 
wordt alles dan anders ?
 
Nee hoor. OSKA Rotterdam blijft op dezelfde locatie, met hetzelfde personeel en met dezelfde, vertrouwde persoonlijke service. En uiteraard met dezelfde OSKA collectie.
Het betekent voor u als OSKA klant alleen meer keuze, want vanaf 1 maart kunt u putten uit de veel grotere collectie van OSKA Nederland.
 
en hoe gaat het dan tot 1 maart ?
hoofdvestiging van OSKA in München
Tot 1 maart blijft OSKA Rotterdam gewoon open en ruimen we de OSKA collectie die we nog hebben op. En de collectie van OSKA Rotterdam wordt bovendien aangevuld met extra stock vanuit het hoofdkantoor in Munchen. Dat wordt dus een SUPER UITVERKOOP !
 
en word ik dan vanzelf als klant bij OSKA Nederland geregistreerd ?
Nee, de nieuwe privacy-wetgeving maakt dat wij u als klant niet zomaar kunnen overschrijven naar het klantenbestand van OSKA Nederland.

Maar dat kunt u eenvoudig zelf doen. Dat gaat zo:
Als u op onderstaande knop drukt
Ja, ik ga mee naar OSKA Ndl en ontvang 10% korting
komt u op een inschrijfpagina van OSKA Nederland.
 
Daar vult u uw email-adres in, u bevestigt dat u het er mee eens bent dat OSKA uw emailadres gebruikt om u nieuwsbrieven te sturen en u drukt onder op de pagina op de knop OK, schrijf me maar in.

Vervolgens ontvangt u op het opgegeven emailadres een bericht van OSKA Nederland waarmee u uw inschrijving kunt bevestigen.

Als welkomstgeschenk ontvangt u dan van OSKA Nederland een voucher waarmee u 10 % korting krijgt op uw eerste aankoop.

N.B.Ook als u al ingeschreven staat bij OSKA Nederland kunt u de knop gebruiken en ontvangt u de kortingscode.
 
en Sirene dan ?
Sirene gaat met de nieuwe zomercollectie het laatste seizoen in en blijft nog tot de zomer open. En dan wordt de héle winkel aan de Nieuwe Binnenweg één grote OSKA winkel.

Dat betekent dus dat we bij Sirene moeten gaan opruimen !
Komt u helpen ?

Graag tot ziens in de winkel.
 
Franca Meeuwsen