Sirene Rubens sjaal
Sirene Rubens sjaal Sirene Rubens sjaal Sirene Rubens sjaal
Artikelnummer: 999SI_800_RUBE_10MC

Sirene Rubens sjaal

MULTICOLOR
ONESIZE

€79,50
Materiaal: 100% WV
Aantal
   


Sirene Rubens sjaal

Museum Boijmans presenteert dit najaar, in samenwerking met het Prado in Madrid, een spectaculaire tentoonstelling over de schetsen van Rubens: Pure Rubens.
Deze schetsen tonen de hand van de meester, gretig, levendig en overvloedig.

De Nieuwe Binnenweg is voor de duur van deze tentoonstelling omgedoopt tot “Barokke Binnenweg” met Rubens etalages en talloze Rubens producten.
Sirene ontwikkelde in dit kader deze prachtige Rubens sjaal in zachte Merino wol met een afbeelding van de schets: Thetis ontvangt van Vulcanus de wapenuitrusting voor Achilles.uit 1635 van Peter Paul Rubens (1577-1640).

Rubens verbeeldt het moment waarop Thetis van de god van het vuur Vulcanus een nieuwe wapenuitrusting krijgt voor haar zoon Achilles.Met de wapens hoopte Thetis dat haar zoon de oorlog tegen Troje ongeschonden zou overleven. 
De olieverfschets is de vijfde uit een reeks van acht die Rubens maakte over het leven van de Griekse held Achilles, als voorbereiding op een reeks wandtapijten.

De sjaal is in een limited edition te koop, exclusief in de museumwinkel van Boijmans en bij Sirene mode. De sjaal is samen met een van onze leveranciers ontwikkeld.

afmeting 180 x 70 cm

MAKKELIJK EN VEILIG BETALEN

Betalen kan op verschillende manieren: door middel van internetbankieren (iDEAL),
met CreditCard of door het bedrag over te maken.
Bij betaling met iDEAL of CreditCard wordt het artikel direct afgerekend. Dat betekent dat uw bestelling meteen kan worden verwerkt.
 

GRATIS RUILEN EN RETOURNEREN: 14 dagen bedenktijd

Ruilen is geen enkel probleem. U kunt uw bestelling altijd gratis aan ons terug sturen.

We ruilen het artikel dan graag voor u om of storten het aankoopbedrag terug.
Klik hier voor meer informatie over ons retourbeleid.


SNELLE LEVERING:
voor 16:30 besteld morgen in huis

Bestellingen die op werkdagen voor 16:30 uur worden geplaatst worden nog dezelfde dag verzonden en de volgende dag bezorgd (maandag t/m zaterdag).


VOLG UW PAKKET
via Track en Trace

Zodra de zending door ons is klaargemaakt ontvangt u een e-mail bericht met daarbij een Track en Trace code waarmee u de status van uw zending kunt volgen. Zodra de bezorger met uw pakket onderweg is ontvangt u daarvan opnieuw bericht.