(klik op de foto om in 3D de winkel te bezoeken)

 

Welkom bij Sirene.

 

Sirene mode biedt een breed scala aan elegante, eigentijdse damesmode. 

Daarnaast heeft Sirene sieraden, tassen èn….. de mooiste collectie sjaals in Rotterdam.
 
Sirene richt zich op de zelfbewuste, eigenzinnige vrouw die staat op kwaliteit. De volwassen vrouw die zich bewust is van wat ze draagt en met haar kleding aangeeft dat ze een feilloos gevoel voor stijl heeft. 
Voor wie draagcomfort net zo belangrijk is als combinatiemogelijkheden en die zowel comfortabel als goed gekleed wil gaan. Die op de hoogte van de modetrends is maar zich er niet door laat dicteren.

U vindt Sirene aan de Nieuwe Binnenweg te Rotterdam, by far de leukste winkelstraat van Rotterdam. Door de combinatie van eigenwijze winkels, leuke lunchgelegenheden en omdat de Nieuwe Binnenweg gelegen is op een steenworp van de belangrijkste musea van Rotterdam is het de ideale plek als u een dagje in Rotterdam wilt winkelen.

Om online te shoppen of u te oriënteren op onze collectie kunt u 24 / 7 terecht in onze webshop. U vindt daar een overzicht van de belangrijkste merken dameskleding uit de collectie van Sirene. 
 
Franca Meeuwsen
 

P.S. Naast Sirene vindt u (op nr. 50) OSKA Rotterdam, met een uitgebreide collectie OSKA damesmode. 

Sirene is geopend:
dinsdag t/m zaterdag van 11:00 tot 18:00 uur
zondag en maandag van 13:00 - 17:00 uur


                                                                                                                                  
Sirene en OSKA Rotterdam zijn heel goed bereikbaar met openbaar vervoer. Tram 4 stopt voor de deur (halte Bloemkwekerstraat) en het Centraal Station is 10 minuten lopen. 

Maar als u toch liever met de auto komt dan kunt u bij ons voor de deur parkeren. 
Alleen is het betalen van parkeergeld in Rotterdam een crime en bovendien ook nog eens niet goedkoop. Om het u gemakkelijk te maken hebben we daarom, in samenwerking met ParkLine, een oplossing gevonden voor de betaalperikelen: als u bij ons winkelt, parkeert u op onze kosten. U hoeft ons alleen even uw kenteken door te geven en het wordt voor u geregeld.